Gratis advies!

Als werknemer of werkgever word je regelmatig geconfronteerd met allerlei rechtspositionele vraagstukken. Hoe werkt een beoordelingstraject en wat houdt de status van herplaatsingskandidaat eigenlijk in. Hoe gaat het in zijn werk een ontslagprocedure via het UWV of de kantonrechter. Kan ik als ambtenaar zomaar ontslagen worden?

Als burger is het soms moeilijk om duidelijkheid van de overheid te krijgen over een bepaald besluit. Of het nu een vergunning, subsidie of uitkering betreft, een juridische blik op het besluit, is verstandig.

Hoendermis Juristen staat klaar om al die grote en ook kleine vragen kosteloos te beantwoorden.

Heeft u een vraag op het gebied van het ambtenarenrecht, arbeidsrecht of bestuursrecht, neem dan contact met ons op via info@hoendermisjuristen.nl of via het online vragenformulier. Wij nemen vaak nog dezelfde dag contact met u op. Wij zullen uw vraag dan kosteloos beantwoorden.

Het inhuren van Hoendermis Juristen voor bijvoorbeeld een gerechtelijke procedure of een onderhandeling met de werkgever/werknemer is mogelijk tegen een betaalbaar tarief. Al vanaf € 130,-- ex btw kunnen wij u bijstaan. Klik hier voor onze tarieven.